Sinterklaas- en kerstcadeaus voor hardlopers

Met de feestdagen in aantocht is het ook weer tijd voor cadeautjes. Moet je een cadeau kopen voor een (mede-)hardloper? Dan helpen wij je met een aantal suggesties.

cadeaushardlopers

Startnummermagneten €10

Voor iemand die graag wedstrijden loopt, maar de veiligheidsspeldjes zat is. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Margreet schreef er eerder een review over en was er erg over te spreken.

Bibbits 2

Losse Veter €5,95

Een tijdschrift over hardlopen waar je lekker lang in kunt lezen. Het nieuwste nummer (8) ligt als het goed is op dit moment in de winkels. We schreven al eerder een review over dit blad.

losseveter2

De Flipbelt €32,50

Als je lange afstanden gaat rennen, is de Flipbelt echt een musthave. Een handige, elastisch band voor om je heupen waar je je telefoon, sleutels en energiegel in kwijt kunt zonder dat je er last van hebt tijdens het lopen. De Flipbelt is te koop bij hardloopwinkels zoals Run2Day en ook online.

 

P1040309

Marathongids Runner’s World – €6,95

Zoek je een cadeau voor iemand die binnenkort zijn eerste marathon gaat lopen? Dan is de Marathongids van Runner’s World een leuk cadeau. Eventueel maak je er een cadeausetje van met startnummermagneten zodat hij of zij goed van start kan op de grote dag. De Marathongids vind je in de boekwinkel of online bij Runnersworld.

marathongids

Hopelijk heb je met deze suggesties wat ideeën opgedaan voor de feestdagen! Als je nog tips hebt voor hardloopcadeaus, laat ze dan achter in de reacties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *