Nummer 50: de best gelezen artikelen tot nu toe

Dit is alweer het vijftigste artikel dat op Runninglovers verschijnt en we vonden dit een mooie gelegenheid om onze best gelezen artikelen op een rij te zetten. Waarschijnlijk denk je: ‘dat zijn vast verhalen over een hardloophorloge of een ander gadget’. Maar het zal je verbazen šŸ™‚

5 beste artikelen

Nummer 5: de hardloopagenda van Evy

Of het aan de populariteit ligt van onze Zuiderbuur Evy weten we niet, maar ze scoort goed met haar agenda. En ook dit artikel werd goed gelezen en staat daarmee op de vijfde plek.

Hardloopagenda

Nummer 4: Berlijn, het iets minder vrolijke verhaal

Margreet moest helaas na 16,5 kilometer uitstappen in de Berlijn Marathon door rugklachten en schreef haar frustratie van zich af in dit artikel. De fijne en lieve reacties op Facebook hielpen bij de verwerking van dit kleine trauma ;).

Tempelhof Berlijn

Nummer 3: de Flipbelt

Een telefoon, gels, je huissleutels: allemaal handig tijdens of na het hardlopen, maar waar laat je al die spullen? De Flipbelt is een handige band die niet verschuift en waar je een hoop ‘troep’ in kwijt kunt. Wij zijn beiden fan van deze band en vonden het daarom zeker een artikel waard.

P1040309

Nummer 2: review over de Polar M400

De Polar M400 is een van de meest populaire sporthorloges van dit moment en voor zijn prijs ook een van de veelzijdigste. Marco loopt al een tijdje met dit horloge en schreef er daarom een review over.

image

Nummer 1… Fleuril Sportwasmiddel

Het artikel over dit wasmiddel is bij toeval ontstaan tijdens het boodschappen doen. ‘Laten we dit eens uitproberen en oh het is ook wel leuk voor ons blog’, dachten we. En daarmee werd Fleuril tich wel heel verrassend het best gelezen artikel van het afgelopen half jaar.

ingredienten

We bloggen nu een half jaar en vinden het erg tof dat jullie onze artikelen zoveel lezen en reacties achterlaten hier of op Facebook. De komende tijd bloggen we dus lekker verder en horen jullie nog veel meer van ons!

Heb je nog suggesties voor een artikel? Laat het ons dan weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *