Last-minute kerstcadeaus voor hardlopers

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer kerstmis. Vandaag delen we een paar leuke last minute cadeau-ideeën voor hardlopers.

 

Hopelijk vind je wat inspiratie!

Een kookboek

Er zijn verschillende kookboeken voor hardlopers te koop. Food2run bijvoorbeeld staat vol informatie over sporten en voeding en telt heel veel recepten. Ook het hardloperskookboek van Mirjam van Reijen en Barbara Kerkhof is een aanrader. Inmiddels is er zelfs een tweede deel verschenen.

Hardloopaccessoires voor de winter

De afgelopen dagen heeft de zon zich niet of nauwelijks laten zien en ondanks dat de temperatuur boven nul ligt, kan het toch best fris zijn tijdens het hardlopen. Een hardloper maak je daarom vaak blij met accessoires voor de winterse duurloop, zoals handschoenen, een hoofdband of een muts. Als je een muts voor iemand met lang haar koopt, let er dan op dat er een gat in zit waar de staart doorheen kan. Dat is wel zo prettig! Je kunt een complete set kopen of zelf een leuk pakketje samenstellen. Dan kun je er nog een sportgel bij doen, een bidon of iets lekkers voor na het hardlopen.

Voor heren een set met handschoenen en muts* van All4running en een versie met hoofdband voor dames van Nike*.

Ook reflecterende accessoires zijn een goed idee, vooral als het zo mistig en grijs is als de afgelopen dagen.

Bijvoorbeeld deze hoofdband* van Decathlon. De band heeft veel reflecterende elementen en je kunt er ook nog een lampje op bevestigen waardoor je extra goed zichtbaar bent. Er zijn ook bijpassende handschoenen* te koop.

Verder heeft H&M veel leuke hoofdbanden vaak ook nog in vrolijke kleuren.

De RunningLovers wensen je veel plezier met geven en natuurlijk fijne kerstdagen!

 

 

 

*Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als je een aankoop doet via deze link, wij een klein percentage van het aankoopbedrag krijgen. Zo kunnen we Runninglovers blijven onderhouden.

 

 

 

One Reply to “Last-minute kerstcadeaus voor hardlopers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *