H&M Running socks

H&M is een van mijn favoriete winkels voor hardloopkleding. Er is niet veel en ook niet alle kleding of accessoires zijn even geweldig, maar ik heb bij H&M al heel wat mooie en kwalitatief goede hardloopkleding gekocht. Op RunningLovers verscheen eerder een artikel over de kleding. Maar sinds kort zijn ook de hardloopsokken favoriet.

hm hardloopsokken review

De running socks zoals H&M ze noemt zitten in een verpakking van twee paar. Ze zijn er in twee kleuren: zwart/ paars en roze/ zwart-wit. Ik heb zelf alleen de eerste variant. Het is een vrij dunne sok die op verschillende plaatsen op een andere manier gebreid is. Om je wreef zit een soort band met een streepjespatroon waardoor de sok goed om je middenvoet sluit. Datzelfde patroon zit ook rond de enkel en zo blijft ie goed op zijn plaats zitten.

hm hardloopsokken 2

Tijdens het lopen voel je de sokken nauwelijks zitten. Ze sluiten goed aan waardoor ze niet verschuiven of voor irritaties zorgen. Er zit wel een naad bovenop de tenen, zoals je op de foto’s kunt zien. Ik bemerk naadjes en andere oneffenheden normaal gesproken snel, maar bij deze sokken heb ik er geen last van. Het voelt bijna alsof je geen sokken aanhebt. Ze blijven ook mooi nadat je ze een paar keer gewassen hebt. Hoe de kwaliteit op langere termijn is, weet ik natuurlijk nog niet. De sokken lopen zo prettig dat ik zelfs overweeg om ze tijdens de marathon te gebruiken in plaats van mijn andere favoriet: de wrightsocks.

hm hardloopsokken detail

Praktische informatie

Ik heb uiteraard alleen de damesversie getest. Er is ook een vergelijkbare variant voor heren. Ze zijn langer, heten gewoon sportsokken en zitten in een bundel van 3 paar voor €9,99. De H&M running socks die ik in dit artikel heb besproken, kosten €7,99 per twee paar. Op de website zie ik overigens alleen de roze/ zwarte variant staan.

De H&M running socks zijn kwalitatief mooie sokken in mooie kleuren voor een lage prijs

 

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *